Cotlete marinate

Printeaza

O reteta delicioasa de cotlete marinate din: cotlete, vin alb, usturoi, ulei, sare, maghiran, oregano, cimbru, boabe de mustar, unt, usturoi, patrunjel si piper.

Ingrediente:Cotlete marinate

  • 4 cotlete fara os
  • 100 ml vin alb
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei
  • sare
  • maghiran
  • oregano
  • cimbru
  • boabe de mustar

pentru crema de unt:

  • 200 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • piper

 

Mod de preparare:

Freaca untul pana scoti toata apa din el. Adauga usturoiul zdrobit, un praf de piper, verdeata tocata fin si amesteca energic.

Pasta astfel obtinuta, pune-o pe o bucata de folie de aluminiu sau plastic si ruleaza dandu-i forma dorita.

Lasa la rece pana se intareste aproximativ o ora. Intre timp, pune cotletele intr-un vas de yena cu uleiul, usturoiul si condimentele.

Toarna vinul si lasa-le la rece o ora. Pune-le intr-o tava si lasa-le la cuptor, la foc mic, o ora.

Din cand in cand, stropeste-le cu marinata. Se serveste cu salata si felii de unt aromat.

Cotlete marinate

Cotlete marinate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.