Cotlete marinate
PrinteazaO reteta delicioasa de cotlete marinate din: cotlete, vin alb, usturoi, ulei, sare, maghiran, oregano, cimbru, boabe de mustar, unt, usturoi, patrunjel si piper.
- 4 cotlete fara os
- 100 ml vin alb
- 3 catei de usturoi
- 3 linguri cu ulei
- sare
- maghiran
- oregano
- cimbru
- boabe de mustar
pentru crema de unt:
- 200 g unt
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura de patrunjel
- piper
Mod de preparare:
Freaca untul pana scoti toata apa din el. Adauga usturoiul zdrobit, un praf de piper, verdeata tocata fin si amesteca energic.
Pasta astfel obtinuta, pune-o pe o bucata de folie de aluminiu sau plastic si ruleaza dandu-i forma dorita.
Lasa la rece pana se intareste aproximativ o ora. Intre timp, pune cotletele intr-un vas de yena cu uleiul, usturoiul si condimentele.
Toarna vinul si lasa-le la rece o ora. Pune-le intr-o tava si lasa-le la cuptor, la foc mic, o ora.
Din cand in cand, stropeste-le cu marinata. Se serveste cu salata si felii de unt aromat.
Cotlete marinate
Pofta buna!