Cotlete marinate de miel la gratar cu ciupercute

Printeaza

O reteta absolut delicioasa de cotlete marinate de miel la gratar, cu ciupercute din: cotlete de miel, otet balsamic, ulei de masline, vin rosu, usturoi, cimbru, sare, vin alb, zeama de lamaie, rozmarin, cimbru, piper, peperoncino, spanac, unt, nucsoara, cartofi si usturoi.

Ingrediente:Cotlete marinate de miel la gratar cu ciupercute

  • 4 cotlete de miel
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 4 linguri vin roşu
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 linguriţă cimbru
  • sare

Ingrediente pentru marinată:

  • 50 mi vin alb
  • 30 ml ulei de măsline,
  • zeama de la o jumătat de lămâie
  • 2 crenguţe rozmarin
  • 2 crenguţe cimbru
  • sare
  • piper
  • peperoncino

Ingrediente garnitură:

  • 200 g spanac
  • 1 lingură unt
  • nucşoară
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 cartofi noi

 

Mod de preparare:

Cotletele de miel se lasă la marinat timp de o jumătate de oră, după care se pun pe grătar. Spanacul se sotează în unt cu usturoi şi nucşoară.

Cartofii se fierb în coajă, iar apoi se modelează în formă de ciupercuţe. în apa în care se fierb cartofii se poate adăuga opţional puţin rozmarin proaspăt.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • miel la gratar marinat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.