Cotlete marinate de berbecut la gratar

Printeaza

Cotlete marinate de berbecut la gratar din: cotlete de berbecut, usturoi, ghimbir, zeama de lamaie, ulei de masline, pudra de ardei iute, chimion.

Ingrediente:Cotlete_marinate_de_berbecut_la_gratar

  • 8 cotlete de berbecut

pentru marinata:

  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura de ghimbir dat pe razatoare
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita pudra de ardei iute
  • 1 lingurita de chimion

 

Mod de preparare:

Pune usturoiul într-un bol împreună cu ghimbirul, zeama de lămâie, uleiul, condimentele, amestecă-le şi asezonează-le. Mixează-le cu blenderul, apoi acoperă carnea cu sosul format. Las-o la marinat în frigider timp de câteva ore sau peste noapte.

Incinge grătarul sau o tigaie-grill şi frige cotletele câte 3 minute pe fiecare parte, până se pătrund, dar încă să fie roz şi suculente în centru.

Cotlete marinate de berbecut la gratar

Cotlete_marinate_de_berbecut_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.