Cotlete la tigaie cu ciuperci

Printeaza

Cotlete la tigaie cu ciuperci din: cotlete, ciuperci, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente: Cotlete_la_tigaie_cu_ciuperci

  • 4 cotlete cu os
  • 8 ciuperci proaspete
  • 200 ml smântână de gătit
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se pregăteşte întâi sosul, pentru care ciupercile bine spălate se feliază şi se pun într-o tigâie.
Se călesc 10 minute, cât să-şi lase apa, timp în care, într-o altă tigaie cu ulei, se pun cotletele la prăjit pe ambele părţi.

Se presară cu sare şi piper, se scot pe o farfurie şi se păstrează la cald.
După ce apa ciupercilor s-a evaporat, se adaugă smântână peste ele, se lasă 5 minute pe foc si se aduce sosul la masă alături de cotlete, totul presărat cu verdeaţă.

Cotlete la tigaie cu ciuperci

Cotlete_la_tigaie_cu_ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.