Cotlete la gratar – usor de preparat

Printeaza

Cotlete la gratar din: cotlete, ulei, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:Cotlete la gratar

  • 6 cotlete
  • 1 lingura cu ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi

 

 

 

Mod de preparare:

Spălaţi cotletele, le ştergeţi cu prosop curat, le bateţi uşor ocolind osul.

Săraţi, pperaţi şi ungeţi cu ulei, le frigeţi pe grătar, întorcându-le des.

Dacă le faceţi la cuptor aşezaţi sub cotlete o cratiţă cu apă unde se va strânge grăsimea.

Se servesc fierbinţi, cu mujdei de usturoi şi garnitură de legume sau salată de sezon, cu pâine proaspătă şi vin alb.

 

 

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. Cotlete? de care?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.