Cotlete la gratar

Printeaza

O reteta de cotlete la gratar din: cotlete de porc, ulei de masline, vin rosu, sare grunjoasa, piper, ceapa rosie, rosii, curry, dovlecei, morcovi, vanata si rozmarin.

Ingrediente:Cotlete la gratar

  •  cotlete de porc
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • vin rosu
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • 2 cepe rosii
  • 3-4 rosii
  • o lingurita curry
  • 300 g dovlecei
  • 3 ardei capia
  • 2 morcovi
  • o vanata
  • 2 dovlecei
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeii, se spală şi se taie fâşii. Se stropesc cu ulei. Peste ardei se pun cotletele, se condimentează cu sare şi piper, iar pe deasupra se pun celelalte legume spălate si tăiate rondele.

Se presară rozmarin si se adaugă vin. Se amestecă 3 mi­nute şi se acoperă cu folie. Se lasă la macerat 3-4 ore. Se încinge grătarul şi se unge cu ceapă. Se pun legumele şi carnea şi se lasă să se rume­nească.

Carnea se serveşte cu legumele şi se ornează cu rozmarin.

Cotlete la gratar

Cotlete la gratar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.