Cotlete florentine

Printeaza

Cotlete florentine din: cotlet de vitel, ulei de masline, sare si piper.

Cotlet_de_vita_la_tigaie_05

 

Ingrediente:

  • 700 g cotlet de viţel
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru această delicioasă friptură florentină, este indicat să folosiţi numai carne de viţel (cotletul să aibă şi file şi muşchi).

Fiecare cotlet să aibă grosimea de 2,5 cm. Frigeţi cotletele pe grătar, la jar de lemne, câte 5-6 minute pe fiecare parte.

Condimentati-le cu sare şi piper după gust. Aduceţi friptura la masă stropită cu ulei de măsline şi fierbinte.

 

 

Cotlete florentine

Cotlet_de_vita_la_tigaie_05

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/tag/cotlete-de-vitel-florentine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.