Cotlete de vitel

Printeaza

Cotlete de vitel din: cotlete de vitel, ulei, rosii, vinete, usturoi, vin alb, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente Cotlete de vitel :Cotlete_de_vitel

  • 1 kg cotlete de vitel
  • 5 linguri ulei
  • 5 rosii
  • 2 vinete
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Cotlete de vitel :

Prăjiţi cotletele într-o cratiţă, în ulei încins, până când se rumenesc pe ambele părţi.

Tăiaţi vinetele în felii, daţi-le prin făină şi prăjiţi-le în ulei. In uleiul rămas prăjiţi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi to­cate.

Puneţi în cratiţă cotletele, peste acestea feliile de vinete, usturoiul, verdeaţa tocată şi vinul.

Potriviţi de sare şi piper şi puneţi cratita în cuptorul încins. Coaceti 10-15 minute la foc potrivit.

Cotlete de vitel

Cotlete_de_vitel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.