Cotlete de porc pane cu salata de legume

Printeaza

Cotlete de porc pane cu salata de legume din: cotlete de porc, faina, oua, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete de porc pane cu salata de legume

  • 4 cotlete de porc
  • 25 g făină
  • două ouă
  • 25 g pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală cotletele de porc, apoi se lasă deoparte pe un şervet absorbant ca să se usuce. Se bat cu un cio­can pentru şniţele până devin subţiri, apoi se presară sare şi piper.

Se trec cotletele prin făină, ouă bătute şi la sfârşit prin pesmet. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc cotletele pe ambele părţi, până devin aurii. Se servesc cu salată de legume.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.