Cotlete de porc la gratar

Printeaza

Cotlete de porc la gratar din: cotlete de porc, sare, piper, unt, caise, nucsoara.

Ingrediente:Cotlete_de_porc_la_gratar

  • 8 felii de cotlet de porc
  • sare
  • piper macinat
  • 50 g unt
  • 4 caise mari
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Bati feliile de cotlet, apoi le sarezi si le presari cu piper.

Le pui pe gratarul incins si le intorci pe ambele parti pentru a fi perfect rumenite.

Cand sunt gata pentru a fi servite, asezi pe fiecare cate o caisa taiata jumatati si presari si nucsoara rasa.

Le lasi pe gratar pana cand se coc si caisele.

Cotlete de porc la gratar

Cotlete_de_porc_la_gratar

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.