Cotlete de porc la cuptor – usor de preparat

Printeaza

O reteta simpla de cotlete de porc la cuptor din: ulei de masline, usturoi, cimbru, otet balsamic, cotlete de porc si rosii.

Ingrediente:Cotlete de porc la cuptor

  • 30 ml ulei de masline
  • 2 capatani de usturoi
  • 10 g cimbru proaspat (5 g uscat)
  • 80 ml otet balsamic
  • 4-6 cotlete de porc, taiate
  • 8 rosii injumatatite

Mod de preparare:

Amestecati uleiul de masline, usturoiul, cimbrul si jumatate din otetul balsamic.

Turnati peste cotlete si lasati sa marineze timp de 10-15 minute.

Transferati totul intr-o oala si adaugati jumatatile de rosii.

Turnati otetul balsamic ramas si coaceti intr-un cuptor incalzit deja timp de 30 de minute sau pana cand cotletele s-au rumenit.

Serviti cotletele cu cartofi copti sau legume.

Variante: Folositi 100 ml de suc de mere proaspat si 10 ml de otet de mare in loc de otet balsamic.

 

Cotlete de porc la cuptor

Cotlete de porc la cuptor

Poftă bună!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cotlete de porc glazurate

Cotlete de porc glazurate

Cotlete de porc glazurate din: cotlete de porc, bacon, praf de chili, boia de arde iute, sare, piper negru, chimen, scortisoara, zahar brun, faina, otet de mere si praf de mustar. Ingrediente: 3 cotlete de porc cu os 5-6 bucăţi de bacon 1/2 lingurita praf de chili 1/4 lingurita boia de ardei iute spaniol 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.