Cotlete de porc inabusite

Printeaza

Cotlete de porc inabusite din: cotlete, ceapa, usturoi, vin, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete de porc inabusite

  • 1 kg cotlete
  • 4-5 cepe
  • usturoi
  • 2 linguri grasime
  • 1 pahar vin
  • zeama de oase
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii si usturoi.

Se pune sare si piper, se toarna zeama de oase si un pahar de vin. Se acopera bine astfel incit sa fie bine infundat si se fierbe in abur, pe plita sau la cuptor (de preferat la cuptor) la foc potrivit.

Se serveste cu cartofi fierti si salata de varza rosie, sau numai cu varza calita.

Se poate servi cu sosul strecurat sau nestrecurat .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.