Cotlete de porc cu sos de vin

Printeaza

Cotlete de porc cu sos de vin din: cotlet, ceapa, rosii, vin, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente: Cotlete de porc cu sos de vin

  • 1 kg. cotlet
  • 2 cepe mijlocii
  • 3-4 buc. rosii
  • 1 pahar vin
  • putina nucsoara rasa
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute.

Dupa circa 30 min. se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul cu capac.

Cind carnea este patrunsa bine se scoate si se pune pe platou.

Sosul se paseaza, se pune in sosiera si se serveste impreuna cu carnea.

Dupa gust nucsoara se poate inlocui cu cimbru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.