Cotlete de porc cu piure de cartofi

Printeaza

Cotlete de porc cu piure de cartofi din: cotlet de porc, pulpa de porc, mazare, morcovi, piper, patrunjel, cartofi, unt, lapte, sare si ulei.

Ingrediente:Cotlete_de_porc_cu_piure_de_cartofi

  • 500 g cotlet de porc
  • 250 g pulpa de porc
  • 100 g mazare din conserva
  • 100 g morcovi
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 750 g cartofi
  • 30 g unt
  • 100 ml lapte
  • 20 g sare
  • 50 ml ulei

 

Mod de preparare:

Tranşezi cotletul, îl baţi, îl sărezi şi îl piperezi. Dai pulpa de porc împreună cu verdeaţa prin maşina de tocat, apoi le amesteci cu ma­zăre, morcov fiert tăiat în cuburi mici, piper pisat şi sare. Cu această compoziţie umpli fiecare cotlet, îl prinzi cu scobitori şi îl aşezi într-o tavă unsă cu ulei.

Dai tava la cuptor, stropind din când în când cu zeamă de oase. Când este gata, scoţi scobitorile, tai carnea în felii şi serveşti cotletul cald, aşezat pe un strat de piure de cartofi, preparat din cartofi fierţi, zdrobiţi şi amestecaţi cu lapte, unt şi sare după gust.

Cotlete de porc cu piure de cartofi

Cotlete_de_porc_cu_piure_de_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.