Cotlete de porc cu lamaie si cimbru

Printeaza

Cotlete de porc cu lamaie si cimbru din: vinete, ulei de masline, sare, piper, rosii, cotlete de porc, coaja rasa de lamaie.

Ingrediente:Cotlete_de_porc_cu_lamaie_si_cimbru

  • 2 vinete
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 350 g rosii
  • 4 cotlete de porc (de circa 200 g)
  • coaja rasa de lamaie

 

Mod de preparare:

Se curăță verdețurile și se toacă separat. Se pun deoparte, pentru ornat, 2 linguri de pătrunjel tocat. Se spală, se curăță, se șterg și se taie cuburi vinetele. Vinetele se prăjesc în 2 linguri de ulei, cca 5 min. Se sărează și se piperează.

Se adaugă roșiile tăiate bucăți și se lasă să fiarbă cca 5 min. Se adaugă pătrunjelul și se potrivește de sare și piper. Se spală, se șterge și se piperează carnea. Se prăjește în ulei de măsline 5 min. pe fiecare parte. După ce se întorc, se presară cimbru și coajă de lămâie.

Cotletele se aranjează pe farfurii alături de vinete și se presară deasupra pătrunjel tocat. Se servesc cu pâine albă baghetă.

Cotlete de porc cu lamaie si cimbru

Cotlete_de_porc_cu_lamaie_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.