Cotlete de porc cu ceapă şi piersici

Printeaza

O reteta delicioasa de cotlete de porc cu ceapa si piersici din: cotlete de porc, ceapa, piersici, ulei, zahar, chimen, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Cotlete de porc cu ceapă şi piersici

  • 8 cotlete de porc
  • 4 cepe mari
  • 4 piersici
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 linguriţă rasă pudră de chimen
  • 1 leg. pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cotletele de pieliţe şi eventuale aşchii de os rămase de la tranşare. Spălaţi-le, scurgeţi-le de apă, ştergeţi-le cu şerveţele absorbante şi ungeţi-le cu ulei. Presăraţi-le cu chimen, sare şi piper şi puneţi-le pe grătarul încins.

Tot pe grătar puneţi şi ceapa tăiată în rondele şi piersicile tăiate în felii, presărate cu piper proapăt măcinat şi zahăr. Frigeţi carnea până când se pătrunde bine şi se rumeneşte frumos pe ambele părţi.

Ceapa şi piersicile frigeţi-le câte 2 minute pe fiecare parte Serviţi cotletele de porc cu rondele de cea­pă şi feliuţe de piersică şi ornaţi cu frunzuliţe de pătrunjel.

Cotlete de porc cu ceapă şi piersici

Cotlete de porc cu ceapă şi piersici

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.