Cotlete de mistret

Printeaza

Cotlete de mistret din: cotlete de mistret, ulei, unt, sare.

Ingrediente:Cotlete de mistret

  • 5 cotlete de mistreţ
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Cotletele de mistreţ se bat uşor cu bătătorul de carne, pe ambele părţi, şi se sărează.

Cine doreşte, le poate împăna cu feliuţe de slănină. Intr-o tigaie se pune uleiul la încins împreună cu untul, apoi se prăjesc cotletele pe ambele părţi până se rumenesc frumos.

Se pot servi şi cu sos vânătoresc.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.