Cotlete de mistret cu maioneza, la cuptor cu garnitura de mus de ficat cu aspic

Printeaza

Cotlete de mistret cu maioneza, la cuptor cu garnitura de mus de ficat cu aspic

Ingrediente:Cotlete de mistret cu maioneza, la cuptor cu garnitura de mus de ficat cu aspic

  • 10-12 cotlete mari mistret
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • faina
  • ulei
  • maioneza
  • oua
  • mustar

 

Mod de preparare:

Cotletele se sotează în tigaie cu ulei, sare, piper, cimbru şi făină, circa 15 minute, apoi se dau la rece. Se prepară o maioneză din 4-5 gălbenuşuri, muştar şi 200 g ulei.

Cotletele se aşază într-o tavă şi deasupra lor se pune maioneza, pe toată suprafaţa. Se dau la cuptor moderat, circa 10 minute, pînă ce s-a rumenit puţin.

Se servesc reci pe un platou rotund şi în mijlocul platoului se aşază un mus (tocătură) de ficat cu aspic.

Separat se serveşte sos Ravigote.

 

Pofta buna!

4 comentarii

  1. Da, buna reteta, dar de unde sa cumpar cotlet de mistret …

  2. As vrea sa incerc o data cotletele astea de mistert

  3. Mi se pare tare complicata reteta asta

  4. Pare complicata reteta asta cu cotletul de mistret

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.