Cotlete de mistret cu maioneza, la cuptor cu garnitura de mus de ficat cu aspic
PrinteazaCotlete de mistret cu maioneza, la cuptor cu garnitura de mus de ficat cu aspic
- 10-12 cotlete mari mistret
- sare
- piper
- cimbru
- faina
- ulei
- maioneza
- oua
- mustar
Mod de preparare:
Cotletele se sotează în tigaie cu ulei, sare, piper, cimbru şi făină, circa 15 minute, apoi se dau la rece. Se prepară o maioneză din 4-5 gălbenuşuri, muştar şi 200 g ulei.
Cotletele se aşază într-o tavă şi deasupra lor se pune maioneza, pe toată suprafaţa. Se dau la cuptor moderat, circa 10 minute, pînă ce s-a rumenit puţin.
Se servesc reci pe un platou rotund şi în mijlocul platoului se aşază un mus (tocătură) de ficat cu aspic.
Separat se serveşte sos Ravigote.
Pofta buna!
Da, buna reteta, dar de unde sa cumpar cotlet de mistret …
As vrea sa incerc o data cotletele astea de mistert
Mi se pare tare complicata reteta asta
Pare complicata reteta asta cu cotletul de mistret