Cotlete de miel cu rozmarin si usturoi

Printeaza

Cotlete de miel cu rozmarin si usturoi din: cotlete de miel, ulei, usturoi, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete_de_miel_cu_rozmarin_si_usturoi

  • 8 cotlete mici de miel
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 50 g unt câteva fire de rozmarin
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cotletele de miel se usucă cu prosoape de hârtie. Uleiul de măsline se încinge într-o tigaie mare împreună cu untul, până ce încep să fumege.

Cotletele se prăjesc la foc mare în grăsimea încinsă circa 5 minute, apoi se întorc şi se prăjesc încă 5 minute.

Intre timp se spală rozmarinul, se scutură de apă şi se aleg doar frunzuliţele. Rozmarinul se adaugă mai apoi la carnea din tigaie şi se lasă 5 minute la prăjit împreună cu aceasta.

Se curăţă usturoiul, se zdrobeşte şi se amestecă cu grăsimea fierbinte în care s-a prăjit carnea. Se mai întorc încă o dată cotletele în tigaie, se condimentează cu sare şi piper.

Cotlete de miel cu rozmarin si usturoi

Cotlete_de_miel_cu_rozmarin_si_usturoi

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.