Cotlete de miel cu parmezan
PrinteazaCotlete de miel cu parmezan din: cotlete de miel, pesto, pesmet, parmezan, cimbru, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper.
- 4 cotlete de miel
- 4 linguriţe pesto
- 150 g pesmet fin
- 4 linguri parmezan
- o crenguţă cimbru
- o crenguţă rozmarin
- un căţel usturoi
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pune ulei, se adaugă cimbru! şi rozmarinul, usturoiul necurătat, dar uşor strivit. Se lasă să se încălzească şi aromele să pătrundă în ulei.
Cotletele se ung pe ambele părţi cu pesto, putină sare şi piper şi se trec prin amestec de parmezan cu pesmet.
Se prăjesc apoi cotletele în uleiul aromat.
Cotlete de miel cu parmezan
Pofta buna!