Cotlete de miel cu parmezan

Printeaza

Cotlete de miel cu parmezan din: cotlete de miel, pesto, pesmet, parmezan, cimbru, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete_de_miel_cu_parmezan

  • 4 cotlete de miel
  • 4 linguriţe pesto
  • 150 g pesmet fin
  • 4 linguri parmezan
  • o crenguţă cimbru
  • o crenguţă rozmarin
  • un căţel usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se pune ulei, se adaugă cimbru! şi rozmarinul, usturoiul necurătat, dar uşor strivit. Se lasă să se încălzească şi aromele să pătrundă în ulei.

Cotletele se ung pe ambele părţi cu pesto, putină sare şi piper şi se trec prin amestec de parmezan cu pesmet.

Se prăjesc apoi cotletele în uleiul aromat.

Cotlete de miel cu parmezan

Cotlete_de_miel_cu_parmezan

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.