Cotlete de caprioara cu garnitura de foitaj cu piure de castane si bureti sotati cu marar

Printeaza

Cotlete de caprioara cu garnitura de foitaj cu piure de castane si bureti sotati cu marar

Ingrediente:Cotlete de caprioara cu garnitura de foitaj cu piure de castane si bureti sotati cu marar

  • 1,400 kg spinare de căprioară (cotlete)
  • 400 g castane
  • 150 g foitaj
  • 400 g bureţi
  • 150 g unt
  • 1 pahar lapte
  • sare
  • piper
  • zahăr
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură făină
  • puţin vin dulceag

 

Mod de preparare:

Cotletele cu osciorul respectiv se bat (se platează) puţin, se rotunjesc, se pune sare, piper, făină şi se prăjesc pe ambele părţi in unt.

Se aşază pe platou şi in mijloc se pune (piramidă) piureul de castane, iar împrejur bureţii sotaţi presăraţi cu mărar tocat.

La sosul din tigaie se mai adaugă puţin vin dulceag şi se ung cotletele.

Separat se serveşte sos spaniol cu vin roşu dulceag.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place piureul de castane; o sa fac si eu cu cotlete de caprioara.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.