Cotlete de berbecut cu salata

Printeaza

Cotlete de berbecut cu salata din: ulei de rapita, pasta de curry, cotlete de berbecut, seminte de rodie, castarvete, ridichi, rosii cherry, ceapa rosie, menta, coriandru, chimon, zeama de lamaie.

Ingrediente:Cotlete_de_berbecut_cu_salata

  • 1 lingura ulei de rapita
  • 1 lingura pasta de curry
  • 2 cotlete de berbecut
  • semintele de la 1/2 rodie
  • 1/4 castarvete, curatat de coaja si de seminte si taiat in cubulete
  • 6 ridichi, taiate in cubulete
  • 6 rosii cherry, taiate in sferturi
  • 1/2 ceapa rosie mica, foarte fin feliata
  • cate 1 mana mica de menta si coriandru, tocate mare, plus cateva frunze pentru garnisit
  • 1/4 lingurita de chimion macinat
  • zeama de la 1/2 lamaie

 

Mod de preparare:

Incinge grilul cuptorului. Freaca berbecutul cu ulei si pasta de curry si asezoneaza-l. Pune bucatile de carne intr-o tava de copt si tine-le sub grill cate 4-5 minute pe fiecare parte, daca vrei sa fie mediu facute, in functie de grosimea cotletelor. Lasa-le sa se odihneasca aproximativ doua minute.

Intre timp, pune restul ingredientelor intr-un bol, amesteca-le, apoi asezoneaza. Transfera salata cu ajutorul unei linguri pe o farfurie si asaza deasupra ei feliile de berbecut. Presara deasupra frunzele ramase.

Cotlete de berbecut cu salata

Cotlete_de_berbecut_cu_salata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa incerc sa cumpar niste cotlete ca sa fac reteta asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.