Cotlete de berbecut cu cartofi si salata

Printeaza

Cotlete de berbecut cu cartofi si salata din: cotlete de berbecut, cartofi, spanac, ceapa verde, unt, ulei de masline, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Cotlete_de_berbecut_cu_cartofi_si_salata

  • 4 cotlete de berbecut cu os
  • 4 cartofi mari
  • 400 g spanac roaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 40 g unt
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cotletele de pieliţe, tendoane sau eventuale aşchii de os rămase de la tranşare. Spălaţi-le, scurgeţi-le şi ştergeţi- le. Presăraţi-le cu sare şi piper şi prăjiţi-le câte 2-3 minute pe fiecare parte într-o tigaie, în ulei.

Spălaţi cartofii şi, fără a-i curăţa de coajă, tăiaţi-i în rondele şi coaceţi-i în cuptor 30 de minute. Puneţi pe cartofii copţi unt şi presăraţi-i cu sare şi piper proaspăt măcinat. Serviţi cotletele calde, cu salată de spanac şi cartofi copţi. Stropiţi salata cu ulei şi zeamă de lămâie.

Cotlete de berbecut cu cartofi si salata

Cotlete_de_berbecut_cu_cartofi_si_salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.