Cotlete de berbec cu garnitură de coşuleţe din foitaj umplute cu sote de rinichi şi piure de fasole uscată

Printeaza

Cotlete de berbec cu garnitură de coşuleţe din foitaj umplute cu sote de rinichi şi piure de fasole uscată

Ingrediente:Cotlete de berbec cu garnitură de coşuleţe din foitaj umplute cu sote de rinichi şi piure de fasole uscată

  • 1,600 kg cotlet de berbec
  • 300 g rinichi de berbec
  • 3 cepe
  • 400 g fasole boabe
  • 1 pahar vin
  • 1/2 lingură făină
  • sare
  • piper
  • 12 coşuleţe coapte din foitaj
  • 1 legătură verdeaţă
  • 150 g unt sau ulei
  • 4 căţei usturoi

 

Mod de preparare:

Se taie 12 cotlete şi se prepară pentru fript. Separat se face un sote de rinichi (rinichiul se taie in două, se curăţă, se spală bine, se taie feliuţe şi se sotează cu ceapa tocată, apoi făină, sare, piper, puţină supă sau apă, vin şi 1 lingură bulion se fierbe 20 minute).

Cotletele se frig pe grătar, se aşază pe un platou fierbinte şi se garnisesc cu coşuleţele din foitaj umplute cu soteuri şi cu pătrunjelul buchete.

Separat se serveşte piureul de fasole uscată (fasole bătută) cu puţin gust de usturoi şi deasupra cu ceapa prăjită în ulei .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.