Cotlete cu rozmarin

Printeaza

Cotlete cu rozmarin din: cotlet de porc, ulei, rozmarin, sare, piper, ulei, apa, otet de vin, ceapa, cimbru, dafin, boabe de piper, usturoi.

Ingrediente:Cotlete_cu_rozmarin

  • 1 kg cotlet de porc
  • 50 ml ulei

pentru sosul marinat:

  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • 1 pahar ulei
  • 2 pahare apa
  • 1 pahar otet de vin
  • 2 cepe rondele
  • cimbru
  • dafin
  • boabe piper
  • 3 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele pentru marinată, cu excepţia usturoiului, şi le fierbi cinci minute, la foc potrivit

După răcire, adaugi usturoiul zdrobit. Torni sosul marinat peste cotletele curăţate de pieliţe, acoperi vasul şi îl laşi 4-5 ore la frigider.

Scoţi cotletele din baiţ, le ungi cu ulei, le aşezi într-o tavă cu puţină apă, o crenguţă de rozmarin, sare, piper, după gust, şi le introduci la cuptor, având grijă să le stropeşti, din când în când, cu sosul din tavă.

Poţi servi cotletele cu garnitură de orez şi fasole boabe.

Cotlete cu rozmarin

Cotlete_cu_rozmarin

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.