Cotlete cu orez

Printeaza

Cotlete cu orez din: orez, cotlete de porc, unt, ulei, untura, ceapa, parmezan, sare si piper.

rp_Cotlet_de_porc_cu_orez.jpg

 

Ingrediente:

  • 500 g orez
  • 5 cotlete frumoase de porc
  • unt
  • ulei
  • untură
  • 1 ceapă
  • parmezan ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Daţi în clocot 2 1/2 l apă în care turnaţi încet orezul. Scuturaţi vasul de câteva ori, acoperiţi şi fierbeţi la foc bun, 12-14 minute.

Luaţi vasul de pe foc, amestecaţi bine orezul, acoperiţi cu un şervet foarte curat, udat şi bine stors, peste şervet, puneţi capacul şi lăsaţi aşa 15 minute.

Separat, răzuiţi ceapa şi căliţi-o in unt. Puneţi aici, sare şi piper după gust, apoi adăugaţi grăsimile cu parmezanul ras.

Rumeniţi pe ambele feţe cotletele şi aduceţi-le la masă pe farfurii cu garnitură de orez, decorate cu parmezan ras.

 

 

Cotlete cu orez

rp_Cotlet_de_porc_cu_orez.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.