Cotlete cu ceapa si smantana

Printeaza

Cotlete cu ceapa si smantana din: cotlete, untdelemn, faina, ceapa, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete cu ceapa si smantana

  • 3-4 cotlete
  • 4 linguri untdelemn
  • 2 linguri faină
  • 2 cepe
  • 200 ml smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă cotletele, se spală, se sărează şi se piperează, se bat şi se pun într-o cratiţă cu untdelemn şi puţină apă să se rumenească. După ce s-au rumenit bine se scot şi, în untdelemnul rămas, se pune ceapa tăiată mărunt să se înmoaie.

Se adaugă apoi faina, se stinge cu apă şi se lasă să fiarba 8-10 minute. După aceea se pune snnântâna şi se mai fierb încă 5-10 minute şi apoi se adaugă cotletele încorporând-le în sos.

Se servesc cu salată de sfeclă roşie.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.