Cotlete aromate cu usturoi si rosii

Printeaza

O reteta delicioasa de cotlete de porc cu: usturoi, rosii, ulei de masline, apa, cimbru, busuioc, sare, piper, patrunjel, ceapa.

Ingrediente:Cotlete_aromate.png

  • 4 cotlete, porc
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 roşii
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 10 linguri apa
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • 1 legătură, pătrunjel
  • 2 cepe

 

Mod de preparare:

Pisezi usturoiul, îl freci puţin cu ule­iul, torni apa şi amesteci cu pătrunjelul tocat fin şi cu roşiile tăiate mărunt. Adaugi cimbru, busu­ioc, sare şi piper, după gust, şi ames­teci totul. Ungi feliile de carne cu acest amestec şi laşi două ore la rece.

Pui carnea pe grătarul încins şi laşi până se frige bine pe ambele părţi. Pe grătar pui şi ceapa tăiată în sferturi. Când serveşti friptura, poţi turna dea­supra sosul cu care ai uns cotletele.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Like!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.