Cotlet de porc file cu vinete si chorizo

Printeaza

O reteta delicioasa de cotlet de porc file cu vinete si chorizo din: cotlet de porc, chorizo, vinete, ceapa, usturoi, rosii, patrunjel verde, ulei de masline, rozmarin, sare si piper.

Ingrediente:Cotlet de porc file cu vinete si chorizo

  • cotlet întreg de porc 1100 g
  • chorizo 120 g
  • vinete 700 g
  • ceapa 100 g
  • usturoi 10 g
  • rosii 120 g
  • patrunjel verde 10 g
  • ulei de masline 120 ml
  • rozmarin
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Cotletul întreg de porc se sectioneaza în lungime cu ajutorul unui cutit cu lama lunga si subtire, iar în interior se introduce chorizo-ul. Cotletul se condimenteaza cu rozmarin, sare si piper si se marineaza cu ulei de masline dupa care se gateste la cuptor timp de 35 minute la temperatura de 185ºC.

Vinetele se spala, se curata si se taie rondele. Rosiile se oparesc, se depieleaza si se taie în cuburi. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Într-o cratita se soteaza în ulei de masline vinetele, dupa care adaugam ceapa, usturoiul si rosiile. Se gatesc la foc mic timp de 10-15 minute si la final se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel verde tocat.

Cotletul se serveste feliat împreuna cu garnitura de vinete si optional cu jiul rezultat în urma coacerii la cuptor.

Cotlet de porc file cu vinete si chorizo

Cotlet de porc file cu vinete si chorizo

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.