Cotlet de porc cu ciuperci

Printeaza

Cotlet de porc cu ciuperci din: cotlet de porc, sare, piper, unt, ulei de masline, sparanghel, nucsoara, zeama de portocala, ciuperci, cimbru si usturoi.

 

Ingrediente:

  •  4 bucati cotlet de porc
  • sare
  • piper negru macinat
  • 100 g unt
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 400 g sparanghel
  • un praf nucsoara
  • zeama de la o portocala
  • 300 g ciuperci
  • cimbru uscat si macinat
  • 5 catei usturoi

 

Mod de preparare:

Se ung bucăţile de carne cu ulei de măsline si se condimen­tează cu sare, cimbru si piper. Se călesc ciupercile în unt.

Se potrivesc cu sare şi piper, iar la final se adaugă usturoiul pisat şi se dau deoparte.

Separat, se pun bucăţile de carne pe grătar si se rumenesc. Se fierbe sparanghelul si se scoate în sită să se scurgă.

Se sotează în restul de unt.

Se potriveşte cu sare, piper, zeamă de portocală si nucşoară.

Cotletul se serveşte cu ciuperci­le si cu sparanghelul sotat.

 

Cotlet de porc cu ciuperci

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Piept de pui cu ciuperci porcini

Piept de pui cu ciuperci porcini

O reteta delicioasa de piept de pui cu ciuperci porcini din: piept de pui, rosii uscate, ciuperci, smantana, branza topita, sare si piper. Ingrediente: 150 gr piept de pui 40 gr rosii uscate 40 gr ciuperci porcini 60 ml smantana dulce 30 gr branza topita sare piper   Mod de preparare: Pieptul de pui se […]

 

Reteta zilei: Porc cu sos de ciuperci

Porc cu sos de ciuperci din: cotlete de porc, ciuperci, ceapa, usturoi, supa, apa, faina, praf de chili, rozmarin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 7-8 cotlete de porc 1/3 cană de ciuperci proaspete 1 ceapa tocata 2 catei de usturoi 3/4 cană supa sau apă 2 linguri de făină 1/8 linguriță praf de chili 1/4 linguriță […]

 

Snitel de porc cu ciuperci

Snitel de porc cu ciuperci

Snitel de porc cu ciuperci din: manatarci, ceapa, ciuperci, snitele de porc, sare, piper, faina, unt, vin si smantana. Ingrediente: 10 manatarci 2 cepe mici 400 g ciuperci champignon 8 snitele de porc (a 80g) sare piper 2 linguri faina 2 linguri unt topit 100 ml vin alb 150 g smantana   Mod de preparare: Se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Cotlet de porc cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.