Cotlet de porc cu cartofi

Printeaza

Cotlet de porc cu cartofi din: cotlete de porc, cartofi, slanina afumata, branza, foi de dafin, cimbru, mustar si condimente.

Ingrediente:

  • 8 cotlete de porc
  • 5 cartofi
  • 100 g slanina afumata
  • 200 g branza
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • 1 lingura mustar
  • condimente

 

Mod de preparare:

Bateţi cotletele, presăraţi-le cucondimente şi ungeţi-le cu putin muştar. Tăiaţi slănina în feliuţe subţiri şi tapeteţi cu acestea un vas de sticlă termorezistentă.

Puneţi în vas un strat de rondele de cartofi, curăţaţi şi spălaţi. Peste cartofi puneţi co­tletele. Adăugaţi foile de dafin, cimbru, condimente, după gust.

Desupra puneţi brânza dată pe râzătoare şi amesteca­tă cu verdeaţa tocată. Puneţi vasul la cuptor pentru circa 60 de minute, apoi serviţi cotletele fierbinţi.

Pofta buna!

3 comentarii

  1. o reteta simpla si gustoasa, cotletul de porc cu cartofi e preferatul meu

  2. toate ca toate, dar cotletul de porc ramane cel mai bun

  3. Nu ma omor, si asta nu poti sa spui ca-i o reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.