Cotlet in sos de cafea

Printeaza

O reteta de cotlet in sos de cafea din ceapa, ulei, sare, piper, zeama de oase, coniac, zahar, cafea solubila, smantana, faina si unt.

Ingrediente:Cotlet in sos de cafea

  • 4 cepe
  • 4 felii de cotlet cu os
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 600 ml zeama de oase
  • 1-1/2 lingura de coniac
  • 1 lingura zahar
  • 2 lingurite de cafea solubila
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura unt

 

Mod de preparare:

Condimentezi carnea, apoi o prăjeşti pe ambele părţi în unt. Tai felii ceapa, apoi o căleşti în gră­simea rămasă de la came.

Adaugi zeama de carne; coniacul, zahărul şi cafeaua şi laşi să fiarbă 10 minute. Omogenizezi făina cu smân­tână, adaugi în zeama de cafea şi laşi să fiarbă.

Adaugi feliile de carne. Serveşti car­nea cu garnitură de cartofi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.