Cotlet gratinat

Printeaza

Cotlet gratinat din: cotlet de vitel, ciuperci, smantana, macaroane, limba, sunca, cascaval, faina, unt, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Cotlet gratinat

  • 1,2 kg cotlet de viţel
  • 300 g ciuperci
  • 2 linguri smântână
  • 200 g macaroane
  • 50 g limbă
  • 50 g şuncă afumată
  • 60 g caşcaval
  • 1 lingură făină
  • 150 g unt
  • 1/4 l supă
  • 1 pahar de lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Frigeţi cotletul înăbuşit şi, când este gata, pregătiţi sosul. Tăiaţi cotletul în felii groase şi puneţi-le pe un platou pentru gratinat.

Napaţi carnea cu ciupercile tăiate şi combinaţi cu sos alb (din făină, unt, lapte, smântână). Presăraţi cu caşcaval ras, unt topit şi lăsaţi la cuptor cald să se gratineze.

Garnisiţi preparatul cu macaroane fierte, sotate cu şunca, limba tăiată julien şi caşcavalul ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.