Cotlet gratinat cu garnitură de ciuperci sotate, marulă brezată şi macaroane cu şuncă şi parmezan

Printeaza

Cotlet gratinat cu garnitură de ciuperci sotate, marulă brezată şi macaroane cu şuncă şi parmezan

Ingrediente:Cotlet gratinat cu garnitură de ciuperci sotate, marulă brezată şi macaroane cu şuncă şi parmezan

  • 1,200 kg coilet de viţel
  • 300 g ciuperci
  • 2 linguri smîntînă
  • 200 g macaroane
  • 50 g limbă
  • 50 g şuncă afumată
  • 60 g parmezan sau caşcaval
  • 1 lingură faină
  • 400 g marula
  • 150 g unt
  • 1/41 supă
  • 1 pahar lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se frige cotletul înăbuşit şi cînd este gata se face sosul. Cotletul se taie felii groase, se aşază pe un platou de gratinat.

Se napează cu ciupercile tăiate, sotate, amestecate cu sos alb (din unt, făină, lapte, smîntînă).

Se presară cu caşcaval ras, unt topit şi se gratinează.

Se garniseşte cu marula brezată, cu macaroanele ferte, tăiate, sotate cu şunca, limba tăiată julien şi parmezan ras.

Sosul se serveşte la sosieră şi se pune puţin peste marule.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.