Cotlet de porc

Printeaza

Cotlet de porc din: cotlete de porc, vin, unt, mustar, ceapa, supa, castraveti.

Ingrediente:Cotlet de porc

  • 6 cotlete de porc
  • 200 ml vin alb
  • 100 gr unt
  • 2 linguri mustar
  • 2 cepe taiate marunt
  • 300 ml supa de vaca
  • 3 castraveti acri taiati joulien (betisoare fine)

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se adauga 80 gr de unt si se topeste, apoi se adauga cotletele si se prajesc la foc mic pana prind culoare (12 minute).

Cand cotletele sunt rumenite, se scot intr-un vas, iar in tigaia respectiva se adauga ceapa taiata si se caleste 7-8 minute pana prinde culoarea roza.

Se stinge cu vinul alb pana se reduce cantitatea la 2/3. Adaugati in acest moment supa de vaca, amestecati si lasati la fiert pana se reduce din nou la 1/3.

Se adauga mustarul si restul de unt. Amestecati pana obtineti un sos omogen. Adaugati castravetii acrii .

Asezati cotletele pe un platou, adaugati peste ele sosul charcutiere obtinut. Cartofi sautees cu patrunjel sau cartofi piure acompaniaza acest platou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.