Cotlet de porc umplut cu ciuperci

Printeaza

Cotlet de porc umplut cu ciuperci din: cotlet de porc, ciuperci, ardei, mustar, usturoi, rozmarin, ulei, piper, condimente.

Ingrediente:Cotlet_de_porc_umplut_cu_ciuperci

  • 1 kg cotlet de porc
  • 6 ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 3 linguri cu muştar
  • 3 căţei de usturoi
  • rozmarin
  • ulei
  • piper boabe colorat
  • condimente pentru carne de porc

 

Mod de preparare:

Spală şi curăţă ciupercile, taie picioruşele la nivelul pălăriei şi dă-le cu un pic de sare. Cu un cuţit gros, fă o gaură în mijlocul cotletului, răsucind de mai multe ori, ca să scoţi astfel puţină carne.

Indeasă ciupercile în gaura formată. Pisează căţeii de usturoi, freacă-i cu puţină sare, adaugă muştarul, două linguri cu ulei, o lingură cu condimente, piper şi rozmarin.

Unge cotletul cu acest amestec şi pune-l într-un vas pentru copt. Adaugă câteva boabe de piper şi o ceaşcă de apă. Dă totul la cuptor pentru o oră.

La fiecare 15 minute, întoarce cotletul pe partea cealaltă şi, dacă e nevoie, adaugă puţină apă. Cu un sfert de oră înainte de a stinge focul, decorează cotletul cu felii de capia.

Cotlet de porc umplut cu ciuperci

Cotlet_de_porc_umplut_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.