Cotlet de porc umplut cu ciuperci
PrinteazaCotlet de porc umplut cu ciuperci din: cotlet de porc, ciuperci, ardei, mustar, usturoi, rozmarin, ulei, piper, condimente.
- 1 kg cotlet de porc
- 6 ciuperci
- 1 ardei capia
- 3 linguri cu muştar
- 3 căţei de usturoi
- rozmarin
- ulei
- piper boabe colorat
- condimente pentru carne de porc
Mod de preparare:
Spală şi curăţă ciupercile, taie picioruşele la nivelul pălăriei şi dă-le cu un pic de sare. Cu un cuţit gros, fă o gaură în mijlocul cotletului, răsucind de mai multe ori, ca să scoţi astfel puţină carne.
Indeasă ciupercile în gaura formată. Pisează căţeii de usturoi, freacă-i cu puţină sare, adaugă muştarul, două linguri cu ulei, o lingură cu condimente, piper şi rozmarin.
Unge cotletul cu acest amestec şi pune-l într-un vas pentru copt. Adaugă câteva boabe de piper şi o ceaşcă de apă. Dă totul la cuptor pentru o oră.
La fiecare 15 minute, întoarce cotletul pe partea cealaltă şi, dacă e nevoie, adaugă puţină apă. Cu un sfert de oră înainte de a stinge focul, decorează cotletul cu felii de capia.
Cotlet de porc umplut cu ciuperci
Pofta buna!