Cotlet de porc marinat

Printeaza

Cotlet de porc marinat din: cotlet de porc, vin, usturoi, mustar, cimbru, boia dulce, boia iute, ulei, sare.

Ingrediente:Cotlet_de_porc_marinat

  • 1 cotlet de porc (700-800 g)
  • 50 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura cu mustar
  • 1 lingurita cu cimbru
  • 1 lingurita cu boia dulce
  • 1/2 lingurita cu boia iute
  • 2 linguri cu ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă vinul cu uleiul şi muştarul.

Adaugă usturoiul zdrobit, cimbrul, un praf de sare şi boiaua.

Pune bucata de carne în marinată, acoper-o cu folie şi las-o la rece 3-4 ore.

Aşază carnea într-un vas termorezistent, cu tot cu marinată.

Stropeşte-o cu o lingură cu ulei şi acoperă cu folie de aluminiu.

Dă la cuptor 15 minute, îndepărtează folia şi mai lasă 30-35 de minute.

Serveşte cu legume asortate trase în unt sau cu salată.

Cotlet de porc marinat

Cotlet_de_porc_marinat

Pofta buna!


 

poate iti place si:

Cotlet de porc cu seminte de fenicul

Cotlet de porc cu seminte de fenicul 

Cotlet de porc cu seminte de fenicul din: cotlet de porc, usturoi, seminte de fenicul, cimbru, rozmarin, otet de vin rosu, miere, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 500 g cotlet de porc 2 catei de usturoi 1/2 lingurita seminte de fenicul 1 lingura frunze de cimbru proaspat 1 lingura frunze de rozmarin proaspete 1/3 lingura […]

Cotlet de porc cu sos de ghimbir

Cotlet de porc cu sos de ghimbir

Cotlet de porc cu sos de ghimbir din: cotlet de porc, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei, dafin, apa fierbinte, sos de soia, miere, otet de orez, ghimbir, cuisoare, amidon. Ingrediente: 1 bucata cotlet de porc fara os 1 ceapa feliata 3 catei de usturoi, zdrobit ½ lingurita de sare ½ lingurita de piper 1 lingura […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.