Cotlet de porc la gratar cu sos de soia

Printeaza

Cotlet de porc la gratar cu sos de soia din: ketchup, mustar, miere, ulei de masline, sos de soia, otet balsamic, sare, piper, cotlete de porc.

Ingrediente:Cotlet de porc la gratar cu sos de soia

  • 2 linguri de ketchup
  • 1 lingură de muştar Dijon
  • 2 linguriţe de miere
  • 1 linguriţă de ulei de măsline
  • 1 linguriţă de sos de soia cu conţinut redus în sodiu
  • 1/2 linguriţă de oţet balsamic
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1/4 linguriţă de piper negru, proaspăt măcinat
  • 4 cotlete de porc, cu grosimea de 2 cm

 

Mod de preparare:

Combina într-un bol toate ingredientele, cu excepţia cărnii, şi amestecă folosind o furculiţă pentru a prepara sosul.

Incalzeste, la foc mare, o tigaie antiaderentă. Unge-o cu puţin ulei şi frige cotletele circa 2 minute pe fiecare parte. Redu intensitatea focului.

Toarna câte o jumătate din sosul rezultat peste carnea de porc, pe ambele părţi. Continua prăjirea circa 3 minute, întorcând cotletele doar o dată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.