Cotlet de pasăre pane

Printeaza

Cotlet de pasăre pane

Ingrediente:Cotlet de pasăre pane

  • pasăre
  • sare
  • piper
  • făină
  • ouă
  • pesmet
  • ulei
  • salată de andive

 

Mod de preparare:

Se taie picioarele de pasăre in formă de cotlete. Se bat puţin aceste cotlete cu ciocanul de came.

Se sărează şi se piperează puţin, se dau prin făină, ou şi pesmet alb.

Se prăjesc în ulei bine încins, ţinînd tigaia pe foc moale, ca să se pră­jească încet si să se pătrundă carnea, fără să se ardă pesme­tul.

După ce s-au prăjit, se lasă să se răcească, apoi se cu­răţă osul la virf şi se îmbracă cu papiote de hartie albă.

Se pun cotletele pe marginea unui platou, iar la mijloc se aranjează salata de andive sau alte salate de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.