Cotlet de miel cu muştar de Dijon

Printeaza

Cotlet de miel cu muştar de Dijon din: cotlete de miel, mustar de dijon, sos worcestershire, usturoi, fulgi de ardei iute.

Ingrediente:Cotlet_de_miel_cu_mustar_de_Dijon

  • 2 bucati cotlet de miel cu os (7-8 coaste fiecare)
  • 1/3 cana mustar de Dijon
  • 2 linguri sos Worcestershire
  • 4 catei de usturoi, tocati marunt
  • 1 lingurita fulgi de ardei iute

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de grăsime, dezgoliţi coastele pe 4-5 cm lungime. Combinaţi restul ingredientelor şi amestecaţi bine. Ungeţi carnea cu amestecul de condimente şi lăsaţi-o în frigider câteva ore (nu mai mult de o zi).

Aşezaţi grătarul la cca 10 cm deasupra jarului, puneţi cotletele şi frigeţi-le 2 min pe fiecare parte. Apoi ridicaţi cu 2-3 cm grătarul şi continuaţi frigerea, încă 10-12 min pe fiecare parte. Luaţi de pe foc lăsaţi 5-10 min şi serviţi cu garnitura preferată.

Cotlet de miel cu muştar de Dijon

Cotlet_de_miel_cu_mustar_de_Dijon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.