Cotlet de mangalita umplut cu carnaciori cu sos

Printeaza

Cotlet de mangalita umplut cu carnaciori cu sos din: cotlet de mangalita, carnaciori de vanat, sare, piper, boia, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, ardei, usturoi, bere.

Ingrediente:Cotlet de mangalita umplut cu carnaciori

  • 1 kg cotlet de mangaliţă
  • 200 g cârnăciori subţiri din carne de vânat
  • condimente: sare, piper, boia de ardei
  • legume: morcovi, pătrunjel, ţelină, ceapă, ardei roşii şi verzi, usturoi
  • 500 ml bere

 

Mod de preparare:

Pregăteşti cotletul, faci 2 găuri longitudinale în care aşezi cârnaţii, pui condimentele pe cotlet, apoi îi aşezi într-o tigaie în ulei fierbinte.

Invârti cotletele pe toate părţile să se rumenească, apoi adaugi berea, legumele, curăţate şi tăiate în fâşii şi fe laşi să fiarbă, să se călească legumele.

Când sunt bine făcute, scoţi legumele şi le pisezi prin sită, mai adaugi usturoi pisat şi le pui drept garnitură peste feliile de cotlet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.