Cotlet de berbec la gratar

Printeaza

O reteta simpla de cotlet de berbec la gratar din: cotlete si ulei.

IngredienteCotlet de berbec la gratar

  • 10 cotlete
  • 1 lingurita ulei

Mod de Preparare

Alegem cotlete mai grase, le batem, dam sare, piper, presaram putin cimbru si turnam peste ele o lingurita de ulei. Le lasam sa stea o ora.

Putin inaintea mesei, punem cotletele la gratar. Le intoarcem pe amandoua partile si dupa 3-6 minute, le servim calde cu salata de sezon.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • cotlet de oaie la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.