Cotlet cu ciuperci si mazare

Printeaza

 

O reteta delicioasa de cotlet cu ciuperci, mazare, ceapa verde, mustar, patrunjel, sare, uleCotlet cu ciuperci si mazarei si piper.

Ingrediente:

  • 4 felii de cotlet
  • 600 g mazăre din conservă
  • 200 g ciuperci
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 lingură muştar
  • 1/2 legătură frunze de pătrunjel
  • ulei
  • piper
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Cu o zi îna­inte de preparare, sărezi şi piperezi carnea. Amesteci muştarul cu 2 linguri de ulei şi ungi feliile de carne, pe care le aşezi una peste alta şi le ţii la rece. A doua zi, într-o tigaie, în puţin ulei, prăjeşti ceapa verde şi ciupercile tăiate.

Adaugi mazărea, condimentezi cu sare şi piper şi presari cu pătrunjel tocat. Prăjeşti şi cotletele pe ambele părţi şi le aduci la masă alături de ciuperci şi mazăre.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.