Cotlet a la Lancelot

Printeaza

Cotlet a la Lancelot din: cotlete de porc, morcovi, ceapa, rosii, coacaze, mustar, otet, broccoli, miere, rozmarin, ulei, sare.

Ingrediente:Cotlet a la Lancelot

  • 4 cotlete de porc
  • 2 morcovi
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 2 roşii
  • 2 crenguţe cu coacăze roşii
  • 2 linguri cu muştar
  • 2 linguri cu oţet balsamic
  • 1 broccoli
  • 1 lingură cu miere
  • rozmarin verde
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune la fiert în apă cu sare, broccoli, morcovii şi roşiile întregi. Lasă-le să fiarbă 5 minute, scoate broccoli şi roşiile şi lasă să fiarbă doar morcovul, până se înmoaie.

Pune puţin ulei pe grătar şi frige cotletele pe ambele părţi, scoate carnea pe o farfurie şi păstrează zeama formată.

Amestecă muştarul cu oţetul balsamic, mierea, câteva boabe de coacăze, adaugă zeama de la carne, pune totul pe foc şi lasă se prindă consistenţă, amestecând rapid.

Taie morcovii în sferturi, apoi în două.

Taie în bucăţi şi ceapa verde, la aceeaşi lungime cu morcovii şi leagă bucheţelele cu o foaie de ceapă verde.

Serveşte cotletele legate cu o crenguţă de rozmarin şi una de coacăze, aşezate pe pat de sos şi cu legume fierte.

 

 

Cotlet a la Lancelot

Cotlet a la Lancelot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Cotlet de porc cu quinoa și legume la cuptor

Cotlet de porc cu quinoa și legume la cuptor din: cotlete de porc, quinoa, apa, ulei de masline, ceapa, ardei gras, dovlecel, rosie, sare, piper, oregano, cimbru, busuioc, frunze de busuioc.   Ingrediente: 2 cotlete de porc (aprox. 200g fiecare) 1 cană de quinoa 2 cani de apă 1 lingură de ulei de măsline 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.