Coşuleţe cu spanac si nucşoară

Printeaza

Coşuleţe cu spanac si nucşoară din: aluat, spanac, ceapa, unt, morcos, pastarnac, cascaval, ou, susan, sare.

Ingrediente:Cosulete_cu_spanac_si_nucsoara

  • 2 pachete aluat pentru foitaj
  • 500 g spanac congelat
  • 2 cepe
  • 1 lingura unt
  • 1 morcov sau radacina de pastrnac
  • 1/2 lingurita pastarnac
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • 4 linguri susan
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi morcovul. Tai ceapa mărunt şi dai morcovul pe răzătoarea fină. Le căleşti puţin, în untul topit, până se înmoaie ceapa şi devine transpa­rentă. Adaugi spanacul si continui sa le amesteci, pana scad.

Cand s-au racit, incorporezi 3 linguri susan, cascavalul, nucsoara si sare dupa gust.  Intinzi aluatul pe masă şi tai 12 rondele cu ajuto­rul unui pahar.

Din aluatul rămas, tai fâşii late de 5-6 cm, pe care le pui pe circumferinţa ron­delelor şi presezi uşor, ca să obţii coşuleţele. Le umpli cu pasta de spa­nac şi le ungi cu ou bătut, apoi presari susanul rămas peste umplutură.

Coci coşuleţele în cup­torul preîncălzit, la foc iute 10 minute, apoi la foc mediu alte 10-15 minute. Le serveşti ca aperitiv cald sau rece.

Coşuleţe cu spanac si nucşoară

Cosulete_cu_spanac_si_nucsoara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.