Cosulete cu legume si carne tocata

Printeaza

Cosulete cu legume si carne tocata din: foi de placinta, carne tocata, dovlecei, morcovi, ceapa, fasole verde, mazare, ulei, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Cosulete_cu_legume_si_carne_tocata

  • 500 g foi de placinta
  • 500 g carne tocata
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 150 g fasole verde
  • 100 g mazare
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati ceapa, spalati-o si tocati-o marunt. Curatati morcovii, spalati-i si taiti-i in rondele. Tot in felii taiati si dovleceii, dar fara a-i curata de coaja. Caliti intr-o tigaie mai mare ceapa in 50 ml ulei, apoi dupa 2 minute puneti carnea tocata. Caliti-o impreuna cu ceapa 10 minute, amestecand din cand in cand.

Separat, intr-o alta tigaie, prajiti 2-3 minute legumele in 50 ml ulei, adaugand cimbrul, sare si piper dupa gust. Ungeti foile de placinta cu ulei si puneti-le una peste alta. Taiati-le astfel incat sa obtineti 4 patrate de foi suprapuse. Puneti foile in 4 castroane termorezistente si umpleti-le cu carnea tocata amestecata cu legumele calite.

Puneti castroanele in cuptor la foc potrivit si coaceti la foc potrivit, circa 30-40 de minute. Scoateti cosuletele coapte din castroane si serviti-le calde, presarate cu patrunjelul tocat marunt.

Cosulete cu legume si carne tocata

Cosulete_cu_legume_si_carne_tocata

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Vreau sa incerc si eu asa ceva 🙂

  2. Arata bine, insa nu stiu daca as putea sa fac asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.