Cosulete cu crema de branza

Printeaza

Cosulete cu crema de branza din: aluat foitaj, branza de vaci, telemea, unt, smantana, marar, ceapa, nuci, patrunjel.

Ingrediente:Cosulete_cu_crema_de_branza

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 200 g brânză dulce de vaci
  • 50 g telemea
  • 50 g un
  • 50 g smântână
  • 1 legătură mărar
  • 1 ceapă mică
  • 10 nuci
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Decongelezi aluatul şi decupezi din el cercuri pe care le aşezi în forme rotunde şi le dai la cuptor până se rumenesc.

Freci brânza de vaci şi telemeaua rasă cu smântână, untul, pui mărarul şi ceapa tocate fin. Amesteci, torni compoziţia în poş şi ornezi coşuleţele după ce s-au răcit. Decorezi cu miez de nucă şi pătrunjel.

Cosulete cu crema de branza

Cosulete_cu_crema_de_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.