Cosulet cu piept de pui

Printeaza

Cosulet cu piept de pui

Ingrediente:Cosulet cu piept de pui

  • 200 g piept de pui
  • 1 legătură de ceapă
  • 200 g smântână
  • orez
  • legume
  • 2 roşii
  • 200 g margarină
  • verdeaţă
  • 1 coşuleţ

 

Mod de preparare:

Orezul se căleşte în margarină, apoi se adaugă la o cană de orez două căni şi jumătate de supă de carne, apoi sare, piper, delicat şi legume.

Se călesc morcovul, mazărea, ceapa, gogoşarii, după care se taie cuburi mici. Într-o cratiţă, se căleşte o ceapă tăiată peştişori, apoi se adaugă pieptul tăiat julien, se căleşte timp de cinci minute, după care se pune smântâna şi se adaugă sare, piper, delicat şi usturoi.

Coşuleţul se face din albuş bătut spumă, în care se adaugă sare şi puţină făină, apoi se unge un polonic cu acest aluat care se introduce în ulei încins până se întăreşte şi aşa se obţine coşul.

Pe un platou se pune un pat de orez şi se întinde, peste el se pune coşul şi în coş se pune pieptul călit cu smântânăşi se decorează cu roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.