Cosulet de ceapa verde

Printeaza

O reteta delicioasa de cosulet de ceapa verde din: piept de pui, cartof, morcovi, patrunjel, castraveti murati, ou, mustar, zeama de lamaie, ulei, sare, piper, paine, ceapa verde si sticksuri.

Ingrediente:Cosulet de ceapa verde

  • 1/2 piept de pui
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2-3 castraveti murati
  • 1 ou
  • 2 lingurite cu mustar
  • 1 lingurita cu zeama de lamaie
  • ulei
  • sare
  • piper

pentru un cosulet:

  • 1 felie groasa de paine
  • 1 legatura de ceapa verde
  • cateva sticksuri

 

Mod de preparare:

Pune la fiert, in vase separate, carnea de pui, cartoful si radacina de patrunjel. Scoate carnea si legumele si taie-le cubulete. într-un castron, freacă gălbenuşul cu muştar şi zeamă de lămâie. Adaugă treptat ulei până obţii cantitatea de maioneză dorită.

Amestecă legumele, castraveţii muraţi tăiaţi cubuleţe, carnea şi maioneza. Potriveşte gustul de sare şi piper şi lasă la rece. Din felia de pâine, decupează un rotund, înfige pe margine, din loc în loc, câteva sticksuri şi trece printre ele fire de ceapă verde. Umple coşuleţul cu salată.

Cosulet de ceapa verde

Cosulet de ceapa verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.