Costite de porc la gratar cu miere si ghimbir

Printeaza

Costite de porc la gratar cu miere si ghimbir din: sos de soia, miere, piper, sare, zahar, ghimbir, coaste de porc, sos de peste.

Ingrediente:

  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura piper
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura zahar
  • 60g ghimbir tocat
  • 6 catei usturoi tocati
  • 1.2 kg coaste de porc taiate in 7-8 bucati
  • 2 linguri sos de peste

 

Mod de preparare:

Amesteca ghimbirul cu usturoiul, zaharul, sarea si piperul intr-un robot de bucatarie si paseaza-l.

Adauga mierea, sosul de soia si sosul de peste si unge cu acest amestec coastele de porc(asezate intr-o tava), pe ambele parti.

Acopera cu folie de pastic si pune la rece timp de 4 ore.

Incinge gratarul. Unge cu marinada scursa in tava coastele de porc si aseaza-le pe gratar.

Rumeneste-le cate 8 minute pe fiecare parte. apoi acoepra gratarul cu un capac si mai lasa-le cate 8 minute pe fiecare parte.

Scoate coastele pe un tocator si taie-le pe fiecare in parte.

Costite de porc la gratar cu miere si ghimbir

Costite_de_porc_la_gratar_cu_miere_si_ghimbir

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.